Според Камен Костадинов Делян Пеевски притежава качества, за да оглави ДАНС

Изборите са онзи измерител на политическото доверие, а не социолозите. Те са най-точния социологически измерител. Нормално и логично е, че ако партиите, които управляват дадена държава, не става въпрос само за България, на дадени избори получат по-малко от тези, които се заявяват за тяхна алтернатива, то е логично да бъде поставен въпроса за предсрочни избори”. Това заяви в студиото на ДИКOFF Заместник-председателят на парламентарната група на ДПС – Камен Костадинов.


Ако от 17 депутата ние задено с БСП имаме по-малко от половината на избори, то е логично да се постави въпросът на предсрочни избори. Ако това нещо се случи през май, има някакво технологично време за организация на подобни избори, биха се свикали през есента, някъде септември, октомври или ноември”, изчисли Костадинов.

 

Той коментира и продължаващите протести в столицата с думите: "Ние искаме на кажем, че има повече от един милион българи са гласували за това правителство. Тоест, освен, тези няколкостотин българи, които искат оставката, има и други. България не е само жълтите павета от Народното събрание до Софийския университет".


По повод скандала с бившия зам.-председател на Народното събрание Христо Бисеров, Камен Костадинов заяви: „Човек не разказва дори на близките си приятели какъв бизнес прави и какви са финансовото положение на семейството си”. Според него Бисеров никога не е ходил в ДАНС и може би е научил за задаващия се проблем с превода по банковата му сметка от банката.


„Добре е да се изчака малко. Поискан е отговор от чуждите банки. Може би има някакви логични отговори, които самият Бисеров ще даде, когато му дойде времето. Той никога не е демонстрирал, че води охолен живот и това, което бе раздуто в медиите, е далеч от истината. Но не съм страна по този спор”, обясни още Костадинов.  


Запитан дали е вярно, че Доган все още е в депресия и затова не ходи на заседанията по делото срещу нападателя си Октай Енимехмедов, Костадинов отговори: „Той не е човек, който ще шикалкави. Може би наистина се намира в такова състояние”.  


По мнението на Камен Костадинов Делян Пеевски притежава качества, за да оглави ДАНС.


Целия разговор гледайте във видеото.