Мотивът за освобождаването му е уронване престижа на партията

Депутатът с променливото мнение - Даниел Георгиев беше изключен от ГЕРБ. В рамките на един ден той отиде няколко пъти в „България без цензура” и после се върна. От ръководството на партията го призоваха да напусне и парламента. 

 

"От два стола - на земята". Или "на си ти куклите, дай си ми парцалките". Това са двата варианта за бъдещето на станалия наскоро известен депутат Даниел Гергиев. 

 

Променливото му настроение и публичните му прегръдки с Николай Бареков не се понравиха на ГЕРБ и днес решиха да се разделят. 

 

Въпреки тежката раздяла, разговор между ръководството и бившият им съпартиец не е имало след вечерта на полигамните му изяви.

 

Ние, обаче, имахме за какво да го търсим - за коментар. Но Георгиев така и не си вдигна телефона. От днес изправеният пред тежки решения депутат на практика вече е освободен от отговорността сам да избира на кого да бъде верен. Въпреки поведението му, след раздялата от ГЕРБ очакват морал - да напусне парламента. Но ако реши, Георгиев е в правото си да остане там като независим. И да започне нови отношения - на чисто с някой друг. 

Още по темата