Той обеща да не се шегува със закона и да изтърпи наложените му наказания

Украинският журналист, който миналата седмица нападна актьора Брад Пит и стои зад серия подобни шеги на червения килим, се извини за тормоза, на който е подложил най-големите звезди на Холивуд. Негова „жертва” преди време стана и Уил Смит, когото той се опита да целуне.

 

След атаката срещу Пит по време на премиера в Лос Анджелис миналата седмица Виталий Седюк получи забрана да посещава всякакви премиери и културни изяви, отбелязва БГНЕС. Вече няма право дори да се приближава на разстояние по-малко от половин километър от местата, където се провеждат подобни мероприятия.

 

В петък 25-годишният репортер беше осъден на 20 дни общественополезен труд и парична глоба. В първото си интервю след инцидента той се извини за „неудобствата, които е създал на знаменитостите”. Седюк увери, че няма да се шегува със закона и ще изтърпи всичките си наказания.

 

Преди близо месец Виталий Седюк бе уволнен от украинския телевизионен канал "1+1", след като на премиерата на анимацията „Как да си дресираш дракон 2” на кинофестивала в Кан се напъха под шлейфа на роклята на актрисата Америка Ферера.