Това стана чрез коментар в социалната мрежа Фейсбук

"След като разкри, че разполага с оригинални документи, доказващи престъпното минало на Бойко Борисов, към лидера на "България без цензура“ Николай Бареков беше отправена заплаха за убийство”, съобщиха от пресцентъра на партията в писмо до медиите. 

Още по темата

 

"Това стана чрез коментар в социалната мрежа Фейсбук под публикация на интернет страницата на в. “24 часа“, свързана с интервюто на Бареков от тази сутрин по Нова телевизия”, поясняват от там.

 

В един от коментарите е отправена заплаха към Бареков "да си затваря устата", ако иска да е "жив и здрав другата седмица"

 

"От дейността на профила на мъжа във Фейсбук става ясно, че той е свързан само с послания, мнения и коментари, които пропагандират подкрепа за ГЕРБ и Бойко Борисов, от което става ясно, че това е някой от т.нар. интернет тролове, които обслужват партия ГЕРБ и лидера й”, твърдят от „България без цензура”.

 

Още днес ще бъде подаден сигнал до ДАНС, прокуратурата и отдел „Компютърни престъпления” към ГДБОП с молба да се установи самоличността на автора на съобщението в интернет. Властите ще бъдат призовани да предприемат разследване на случая.