Дайте своя принос за превръщането на света в едно малко по-добро място

Дайте своя принос за превръщането на света в едно малко по-добро място. Все отнякъде трябва да започнем, а добрият пример и съзнателното отношение към човека до нас е едно добро начало или поне някакво начало.
 
"Грижа за ближния" е формат събития на SOHO – уютно работно място, което преди време ви бяхме представили като „офис за душата”. Този път в неговия фокус обаче не е поредното културно събитие.  
 
В ерата на компютърните технологии леко забравяме колко много ни дават книгите. Същевременно, потънали в „модерния" си забързан живот, все нямаме време да отделим малко внимание на тези, които имат нужда от грижа.
 
Затова SOHO се "намесва" и призовава хората да отворят очите си за другите и да сторят добро за някого другиго в няколко прости стъпки.
 
Подготви любима книга (или няколко), към която таиш особен сантимент заради начина, по който те е променила. Заповядай на някое от събитията ни през следващия месец (виж те ги тук) или посети мястото на столичната улица "Искър" 4 в делничните дни от 9:00 до 19:00 ч., за да оставиш своя подарък”, обясняват инициаторите.
 
Тези, които имат желание, могат да се присъединят към екипа на работното пространство и заедно с него да дарят книгите на децата от дома за деца без родителски грижи "П. Славейков". Кога ще стане това - следете тук.
 
"Вече два пъти го направихме и беше трогателно! Запознахме се лично с няколко от тях, разказахме им за сюжетите на някои от книжките и си говорихме за детективи, фантастични пътешествия и вампири!", споделят хората от коуъркинг пространството и допълват, че сега щастливо следят кои книги са прочели децата и какви са следващите им желания за книги.