Форест отказа да продължи престоя на българина под наем в Мансфилд

Нотингам Форест си върна Димитър Евтимов от Мансфилд. Българският вратар бе изпратен под наем в състава от Лига 2, като записа десет мача като титуляр и един като резерва, като в пет от срещите не допусна гол.

 

Според мениджъра на Мансфилд Адам Мъри от Нотингам категорично са отказали да оставят 21-годишния Евтимов в Лига 2 за по-дълъг период, тъй като мениджърът на Форест Стюърт Пиърс възнамерява да разчита на българския вратар до края на сезона, в който клубът от "Сити Граунд" ще се бори за промоция във Висшата лига.

 

Бившият младежки национал изказа специални благодарности на всички в Мансфилд в обръщение на профила си в социалната мрежа "Фейсбук". Евтимов има само един мач за Нотингам, откакто подписа с тима през лятото на 2012 година. Той дебютира за двукратния носител на Купата на европейските шампиони на 21 април 2014 година при победата с 2:0 в гостуването на Лийдс, когато влезе като резерва в 80-та минута.

 

От 1 юли 2013  г. до 5 януари 2014 година вратарят отново бе изпратен под наем, но в аматьорския Нънийтън, където записа само 4 мача заради проблеми с контузии.