Oще от този уикенд читателите на сайта и зрителите на спортния канал Diema Sport ще могат да се включат

Две нови инициативи на Gong.bg ще съпроводят финалния спринт на битката в „А” група, като още от този уикенд читателите на сайта и зрителите на спортния канал Diema Sport ще могат да се включат в новите класации.

 

Традиционният избор за „Играч на мача” ще започне от първите две срещи по програма от този кръг – в петък. След час игра – в 60-aта минута на всеки от двубоите, които феновете ще следят в ТВ ефира, на видно място в Gong.bg ще имат на разположение удобна платформа за избор на „Играч на мача”. Минути след края името ще бъде обявено, а пряко по телевизията ще бъде връчена традиционната бутилка шампанско на победителя.

 

След изиграването на всички мачове от съответния кръг футболните фенове имат възможност да изберат между три предложения кой е „Гол на кръга”. Трите попадения може да си припомните в сайта, като ще имате на разположение два дни, за да направите своя избор. За да се включите в инициативата, е необходима еднократна регистрация в няколко стъпки, след което може да гласувате.

 

Шест мача всеки кръг – шест пъти възможност за избор на „Играч на мача”. За десерт – след всеки кръг определяте и най-красивото или най-важното попадение. Вие сте на ход!