Шампионите посрещат финалистите за Купата на България в Разград от 21:00 часа

Футболистите на "Лудогорец" и "Левски" се изправят едни срещу други в един от най-интересните двубои от третия кръг на българската А група. Шампионите посрещат финалистите за Купата на България в Разград от 21:00 часа. Срещата можете да следите в Gong.bg, с картина на платформата Gong Play, по телевизия Diema Sport, както и да слушате по Дарик радио.

 

Отборът на "Лудогорец" започна сезона с поражение при гостуването си на "Литекс" в Ловеч, а след това записа успех с 3:2 над "Черно море" във Варна.

 

Тимът на "Левски" пък ще гони първа победа в шампионата, след като дотук записа два хикса – като гост на "Ботев" в първия кръг и при домакинството на "Литекс".

 

Изглежда едно от най-важните неща, от които се нуждаят съперниците е време.

 

"Надявам се с времето "Левски" да се стабилизира и да бъде този отбор, който всички искат да виждат“, пожела си в навечерието на двубоя старши треньорът на "сините“ Стойчо Стоев, който ще се изправи срещу бившия си тим "Лудогорец". Стоев обаче е сигурен, че проблемите, с които трябва да се справят в лагера на "Левски" няма да повлияят на отбора да се стреми към открит и атакуващ футбол.

 

От друга страна в "Лудогорец" още преживяват ранното отпадане от евротурнирите, но наставникът на шампионите Бруно Рибейро вярва, че тимът ще стигне до успеха срещу "сините“.

 

"Знам, че мачът с "Левски" ще е тежък. Това е добър отбор, който има традиции в българския футбол“, заяви Рибейро преди двубоя и смята, че съставът от ден на ден влиза в по-добра форма.

 

Португалският специалист ще може да използва Михаил Александров, който пропусна мача с Черно море в миналия кръг.