Как минава един ден на Кубрат Пулев преди големия мач срещу Самюел Питър?

Седмица остава до първия мач на професионалния боксов ринг за Кубрат Пулев в България. На 3 декември, събота, Кобрата излиза срещу Самюел Питър за интерконтиненталния пояс на Световната боксова асоциация. 

По темата

Той допусна екип на NOVA да заснеме един негов ден преди големия мач в „Арена Армеец“. Пулев показа къде тренира в Германия, повдигна леко завесата и на самия процес, като разкри неподозираните страни на личността си.

Родният боксьор направи кратък коментар за случващото се напоследък в страната ни. Освен това обясни какво е общото между шаха, бокса и живота.

„Шахът е част от живота. Той е бокс, но по-бавен и не боли много. Две минути шах, две минути бокс. Така 11 рунда. Така тренираме. Шахът е животът. Да знаеш коя фигура къде да сложиш. Затова подарих на премиера ни шах, ама той сбърка с фигурите“, разказва Кубрат Пулев.

„Аз съм немалък политик за България и за народа ни. Няма да се изтъквам, но допринасям за българския дух. От там насетне българският народ ще си свършат работата. Трябват нови лица, които искат да променят нещата. Хората не им хареса Цецка Цачева и не я избраха, въпреки че им харесва партията“, смята боксьорът.

„Искам да взема световната титла и искам да имам хубаво семейство. Това са ми двете желания“, споделя Кобрата.

Дали пък няма да има и една голяма новина в личен план скоро. Затова екип на „Събуди се” се срещна и с неговата половинка Андреа.

Гледайте част от интервюто с нея във видеото, а целия разговор с певицата очаквайте утре в „Събуди се”.