Очакват Путин да спечели с 69 %

Последните развития по случая със Сергей Скрипал и позицията на Великобритания и съюзниците й срещу Русия, се случват само два дни преди руснаците да преизберат Владимир Путин за президент. В Русия като че ли изобщо не стои въпроса кой ще спечели изборите.

Бъдещият мандат на Путин - под знака на напрежение със Запада

Част от кандидатите проведоха последния ден от агитацията със срещи с избиратели из различни краища на Русия. В страната вече пристигнаха и наблюдателите за президентските избори. Български политици също са акредитирани като наблюдатели . Тук ще бъдат Волен Сидеров от ОП, Петър Кънев и Александър Симов от БСП.

Путин - мразен от Запада и обожаван от руснаците

На метри от Кремъл вече се издига сцената, на която се очаква да започнат празненствата след обявяването на изборните резултати. Залогът на тези избори е не кой ще стане президент,  а дали Владимир Путин ще успее да надскочи себе си и да получи повече гласове, отколкото получи през 2012г.

ВРЕМЕ ЗА ИЗБОРИ В РУСИЯ: Сигурна победа за Путин или вот с неизвестни?

Тогава Путин събра 63 % от гласовете на избирателите, сега очакванията са за над 69 %. Нашето проучване сред руските избиратели показа, че Владимир Путин събира симпатии заради силните позиции, които той отстоява на международната сцена. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.