При удара едната количка била обърната и бебето паднало на земята

Клон от изсъхнало дърво се стовари върху майки с детски колички в Бургас. При удара едната количка била обърната и бебето паднало на земята. За щастие то е добре.

Дърво падна върху автомобил в Кранево и го премаза

Майката се отървала само с леки наранявания.От общината съобщиха за Новините на NOVA, че отдавна има издадена заповед за премахване на дърветата по тази улица, тъй като са стари и опасни, но екологични организации обжалвали заповедта в съда.

Дърво падна върху таксита в Пловдив, Съединение пред бедствено положение (ВИДЕО)

Клонът паднал върху преминаващите млади жени по обед при тихо и слънчево време. На улицата излезли и хора от близките търговски обекти. Разказаха, че се чул силен трясък, а след това видели обърнатата количка. Майката получила лека травма на ръката.

Работещи в района разказват, че това не е първият случай на паднали клони по тази част от пешеходната зона и дори предоставиха снимки.

Дърво падна върху кола в Бургас, вътре е имало дете (ВИДЕО+СНИМКИ)

От общината съобщиха, че имат издадена заповед за премахване на част от дърветата, някои от които са на по 50 години и са опасни. Заповедта им обаче била атакувана в съда от природозащитници. Въпреки това пострадалата майка смята да търси обезщетение от общината.

Репортер: Цеца Алексова

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.