Тя е у нас, за да представи новата си колекция бижута

У дома я наричат „принцеса”. Тя е единствено момиче сред осем деца, има седем братя. Княгиня Мириам де Унгрия е съпругата на княз Кардам, който почина след тежка катастрофа и дълга кома.  Сега Мириам е в София, за да представи най-новата си колекция бижута, вдъхновени от Веласкес.

Съпругата на покойния княз Кардам представи новата си колекция от бижута

„Аз бях и все още съм съпругата на Кардам. Много се гордея с това. В България съм по работа. Ще се радвам да бъда разпозната като дизайнер на бижута. Когато си артист, винаги имаш свой собствен почерк. Дизайнът на бижутата ми показва характера ми. В бизнеса съм вече повече от 25 години, но направих собствена колекция преди 5 години”, каза княгиня Мириам де Унгрия. Тя допълни, че си спомня първото бижу, което е създала. По думите й никога не е мечтала да бъде принцеса. 

„Още през 1999 г. се влюбих в България. Тогава дойдох за първи път. Страната ви има невероятна природа. Обичам да се разхождам по старите улици”, сподели още тя.

Какво е да обичаш княз, да родиш престолонаследник, да преминеш през бурите в живота? Цялото интервю гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.