Мъжът сам признал, че е отнел живота на общо 7 жени и деца

Властите в Кипър задържаха мъж, признал, че е убил седем жени и момичета. Местните медии съобщават, че това е "първият сериен убиец" на острова, пише БГНЕС.

В началото на месеца в шахта са намерени два трупа, а в четвъртък е открит и трети. Заподозреният е 35-годишнен офицер армията, който признал пред властите, че е извършил и други убийства. Полицията все още издирва телата на другите му жертви. Търсят се труповете на жена, която е индийка или непалка по народност, както и румънка и нейната 8-годишна дъщеря. Момиченце на 6, което е дъщеря на друга жертва, също е в неизвестност.

Учени разкриха самоличността на Джак Изкормвача

Арестуваният сам отвел разследващите до мястото, където бил трупа на третата намерена жена. Съобщава се, че заподозреният се е запознал с жертвата в уебсайт за запознанства. Тя била обявена за изчезнала през декември 2017 г. По народност е филипинка, както и другите две жени, чиито тела са открити.

Името на престъпника все още не е огласено. Полицията е поискала допълнителна помощ от британски експерти във връзка с разследването.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.