Произшествието е станало на бул. „Ришки проход", близо до кръстовище с улица „Тракийска"

Четирима души са с опасност за живота след катастрофа на входа на Шумен.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Произшествието е станало на бул. „Ришки проход", близо до кръстовище с улица „Тракийска". Сигналът е подаден в 16:30 часа. Към мястото на инцидента са насочени екипи на полиция, пожарна и Спешна помощ.

Тежка катастрофа в Прохода на Републиката

Установено е, че водач на товарен автомобил с шуменска регистрация, който се движил в посока към Шумен, навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил челно в идващия насрещно лек автомобил с търговишка регистрация.

В лекия автомобил са пътували 36-годишна жена, водач на автомобила, две момчета на 7 и 8 години и мъж и жена на 62 и 60 години. Всички са откарани в болницата.

Към момента е установено, че жената с постоянен адрес в село Чернооково, е с фрактура на таз и прешлен, 8-годишното момче е черепно-мозъчна травма, а 7-годишното с фрактура на ляво бедро и течност в корема. Тримата са с опасност за живота.

Седмокласничка почина в училище във Враца

С опасност за живота е и водачът на товарния автомобил, 23-годишен шуменец, който е с контузия на белия дроб. Към момента в болничното заведение изследват 62-годишния мъж и 60-годишната жена.

Репортер: Деян Герговски

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.