Това разкри самият той е социалните мрежи

Последният противник, който Григор Димитров срещна на Adria Tour - Борна Чорич, е дал положителна проба за коронавирус. Това разкри самият той в социалните мрежи.

Григор Димитров е заразен с коронавирус

Снощи най-добрият български тенисист съобщи от дома си в Монако, че е заразен. Впоследствие финалът на надпреварата между Новак Джокович и Андрей Рубльов в Хърватия бе отменен.

 

 

Григор и Чорич играха един срещу друг в първия мач в Задар през уикенда и прекараха известно време заедно и извън корта. Все още не е ясно кой на кого е предал болестта, но не е изключено да има още преносители.

Джокович ще се тества в Белград, Тийм с отрицателна проба

„Здравейте всички, искам да ви информирам, че дадох положителен тест за COVID-19. Ще направя всичко, за да бъда сигурен, че всеки, който е бил в контакт с мен през последните дни, е тестван. Съжалявам много за всяка вреда, която е възможно да съм причинил. Чувствам се добре и нямам симптоми. Пазате се и бъдете здрави. Изпращам много любов за всички ви!“, написа хърватинът.

През вчерашния ден турнирният директор на Adria Tour Джордже Джокович каза, че всички, които са били в контакт с Димитров, ще бъдат тествани.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК