То е било намерено в езерото Пиру край Лос Анджелис

Американските власти потвърдиха, че тялото, открито в понеделник в езеро в южната част на щата Калифорния, принадлежи на актрисата от сериала "Клуб Веселие" Ная Ривера, съобщават Асошиейтед прес и БТА. От службата на шерифа на окръг Вентура съобщиха в понеделник следобед, че тялото е на 33-годишната Ривера.

Миналата седмица властите изразиха предположение, че тя се е удавила, след като наела лодка в езерото Пиру край Лос Анджелис. Тя е била заедно с 4-годишния си син Джоси, който бе открит невредим на 8 юли. Детето беше намерено от туристи заспало със спасителна жилетка във взетата под наем понтонна лодка около три часа след като навлезли с майка му в езерото миналата седмица. 

Актриса от сериала „Клуб Веселие“ изчезна в езеро

Джоси е казал на разследващите, че майка му го е повдигнала в лодката, преди да изчезне във водата.

Когато детето погледнало към нея от лодката, я видяло как изчезва под водата. "Тя трябва да е събрала достатъчно сили, за да върне детето в лодката, но не и достатъчно, за да се спаси", каза шериф Бил Аюб на пресконференция.

Ная Ривера не е носела спасителна жилетка. Според властите това е нещастен случай. Най-вероятно се е оплела в растителност.

Шарън Стоун била поразена от мълния

Ная Ривера изпълни ролята на мажоретката Сантана Лопес в шест сезона от сериала "Клуб Веселие" от 2009 г. до 2015 г. Тя е третият актьор от хитовия сериал, починал на 30 години. Преди седем години Кори Монтийт стана жертва на коктейл от алкохол и хероин. Марк Солинг, с когото Ривера е имала връзка, се самоуби през 2018 г., след като призна, че е замесен в детска порнография.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.