Стигна се до арест на жена във видимо нетрезво състояние

Днес стават 40 дни от началото на протестите срещу правителството. Снощи демонстрациите преминаха без напрежение. Стигна се обаче до арест на жена във видимо нетрезво състояние. Тя отиде при палатковия лагер на площад „Независимост” и започна да се кара с протестиращите. Трима мъже успяха да я избутат, което я ядоса още повече и се наложи полицията да се намеси. Тя започна да вика и по органите на реда и беше задържана. Малко по-късно я освободиха.

ДЕН 39: Антиправителствените демонстрации продължават (ВИДЕО+СНИМКИ)

Около 21:00 ч. започна редовното шествие към "Орлов мост". След мача снощи част от запалянковците също минаха от там, но това не доведе до проблеми.

A заради трите блокирани възлови точки в София - "Орлов мост", кръстовището при Софийския университет и "триъгълника на властта", движението се пренасочва през Телевизионната кула. Към момента основният трафик е по бул. "Ситняково" към бул. "Никола Вапцаров" и подходите към "Цариградско шосе". 

През Телевизионната кула се пренасочват и превозните средства на градския транспорт. Движението е интензивно и започват да се образуват задръствания. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.