Колекцията ще излезе в продажба на 13 ноември

Елтън Джон отваря архива си и издава колекция от осем диска с редки и непубликувани песни, съобщават Асошиейтед прес и БТА. Колекцията "Elton: Jewel Box" ще излезе в продажба на 13 ноември. Една от включените в нея песни е "Sing Me No Sad Songs'' - неиздаван демонстрационен запис от 1969 г.

Бившата съпруга на Елтън Джон го съди за 3 млн. лири

От включените в колекцията 148 песни, 60 не са издавани. Записите са правени от 1965 г. до 2019 г. Два от дисковете съдържат песни, които са специално подбрани от Елтън Джон. Към тях е добавен и разказ от певеца, който е носител на шест награди "Грами".

Елтън Джон стана на 70 г. (ГАЛЕРИЯ)

„Като чух тези забравени песни отново, не можах да повярвам колко много сме писали с Бърни Топин през тези ранни дни. Песните просто се изливаха от нас, а музикантите в студиото бяха невероятни”, казва Елтън Джон в изявлението, придружаващо съобщението за предстоящото издаване на колекцията. „Винаги ми се иска да форсирам нещата, каквото и да правя, и гледам в бъдещето. Голямо удоволствие обаче беше да имам време в изолацията да прегледам всичко и да отделя тези моменти от спомените си за всяка ера”, допълва той.

Цената на колекцията не се посочва.  

Звезди, чиито родители също са известни (ГАЛЕРИЯ)

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.