Тя написа това в личния си профил във Facebook

За да се върне на власт, Борисов е готов да лъже от сутрин до вечер – това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова в личния си профил във Facebook.

Борисов: Промяната уби България, перфектната буря ще дойде догодина

„Борисов, чу ли какво ти казаха днес в „Неохим“? Или си направи разходка за пиар? Отиде само, за да хулиш предишното правителство и да жалиш за служебното ли?", запита тя и призова лидерът на ГЕРБ да отговори на ръководството на завода и на работниците в него.

„Отговори на 28 000 ръководства на предприятия, които ползват газ и на 250 000 работници. Те виждат спасение за завода и за работните си места във възобновяване на доставките от „Газпром“, а преди десет дни ти обяви 6 закона, които ще приемеш в следващия парламент. Първият от тях е пълно спиране на отношенията с „Газпром“ и 100 процента диверсификация. Не ти ли е неудобно да се подиграваш с неволите на семействата от региона? Какво решение им предлагаш? Никакво. Хора, не вярвайте на това лицемерие. За да се върне на власт, Борисов е готов да ви лъже от сутрин до вечер”, коментира Нинова.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.