Слуховете за раздялата започнаха от татуса на Слай

След 25 години брак съпругата на Силвестър Сталоун - Дженифър Флавин, поиска развод, съобщи “Дейли мейл”.

Слуховете за раздялата на двойката започнаха след публикация на “Дейли мейл”, в която се съобщава, че 76-годишният Слай е покрил татуировката с лика на жена си. На десния си бицепс актьорът татуира лицето на жена си. Миналата седмица обаче татусът бе покрит с лицето на кучето му Бъткъс.

РОДИ СЕ ЗВЕЗДА: Силвестър Сталоун на 76 (СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА)

Източник, близък до Сталоун обясни, че Слай е искал да “освежи” татуса, но не бил “удовлетворен от резултата”, който за съжаление бил непоправим. Затова решил да го промени изцяло. 

54-годишната Флавин също загатна за раздяла в Instagram пост. Моделът позира с трите си дъщери, а под снимката написа: “Те са моят приоритет. Нищо друго няма значение! Ние четирите - завинаги заедно”. Освен това тя вече не следва съпруга си в социалната мрежа.

Според източници Флавин е подала молба за развод в петък, защото Сталоун е укрил материалните активи и имущество на семейството. 

Сталоун и 54-годишната Флавин се ожениха през 1997 г., като връзката им започва през 1988 г. Двамата имат три дъщери: Скарлет, на 20 г., Систин, на 24 г., и София, на 25 г. Сталоун е баща и на сина си Сърджън от предишния си брак със Саша Чак. Най-големият му син Сейдж, от Старлин Райт, почина през 2012 г.

Новината за раздялата на двойката идва три месеца, след като те отпразнуваха сребърната годишнина от сватбата си, отбелязвайки важния повод със съответни почести един към друг в Instagram. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Редактор: