Това заяви в началото на редовното заседание на МС служебният министър-председател

Служебният кабинет няма да участва в изборите, а ще осигури честното им протичане. Това заяви в началото на редовното заседание на МС служебният министър-председател Гълъб Донев.

"Както всички забелязваме, предизборната кампания започна далеч преди старта. За съжаление има фактори, които възприемат служебното правителство като противник и искат да извлекат дивиденти. Нека припомня, че служебното правителство няма да участва в изборите”, заяви Донев и апелира партиите да “потърсят опоненти другаде”. “Да запазим спокойствие и самообладание, нашата първа задача е да решаваме проблеми, а не да влизаме в дискусии с тези, които са ги създали с действия или бездействия”, каза още служебният министър-председател. Той направи заявка, че служебният кабинет ще работи като преодолява “реалните, а не измислените трудности”. “Наша отговорност са честни избори. Това правим и ще правим безкомпромисно”, категоричен бе Гълъб Донев. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.