Актьорът с откровено интервю пред Мариян Станков-Мон Дьо

Неговата звезда изгря в „Под прикритие” преди повече от десетилетие. И от този момент животът на Ивайло Захариев никога не е бил на тъмно. Сега, след години на спекулации и хиляди измислени истории, той дава отговори на въпроси, които никога не получиха ясен отговор.

„Бях на 25, когато вярата се появи в моя живот. Това беше момент, в който не чувствах липса на приятели и внимание Често хората се обръщат към Бог, когато „самолета вече пропада”. Това беше спокоен момент за мен, но момент, в който си мислех, че имам достатъчно, но Бог ми показа, че няма нищо, ако съм без него”, сподели Захариев.

„Най-голямото изпитание, пред което съм бил изправян от Бог, е моят развод. Това беше нещо, през което не исках да преминавам. Не исках да слагам край. Направих всичко възможно да запазя този брак”, заяви актьорът. И допълни: „Мълчанието ми по този въпрос даде повод за много спекулации и грешни интерпретации”.

„Реално разводът беше поискан от мен. Не става дума за изневяра, не за някакви конкретни мои действия. Със сигурност имам вина в това да сме се разделили и човекът отсреща да е почувствал, че трябва да се разведем. Но вярвам, че имаше и други изходи от тази ситуация”, подчерта той.

Според него този брак е приключил заради може би грешните очаквания на бившата му съпруга. „Допускам, че си е представяла едни неща, а животът ѝ е предоставил други. Но тя не ми каза ясно какво си е представяла. Казани са ми някои неща които съм правил, но така и не разбрах, какво всъщност е трябвало да правя. Почувствах се предаден, Търпял съм много неща, които един мъж не би изтърпял. Едно от тях е дистанцирането ни”.  

Едно интервю за вярата и многото лица на любовта - гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.