През юни 2022 г. двойката претърпява катастрофа с мотоциклет, който едва не им коства живота

Кристи и Андрю Макензи бяха щастливо женени в продължение на 37 години, докато един ден инцидент не преобърна живота им. През юни 2022 г. двойката претърпява катастрофа с мотоциклет, който едва не им коства живота. И въпреки че събитието е болезнено, времето им заедно в болницата доказва, че любовта наистина е най-добрият лек.

Андрю се събужда в болницата, загубил паметта си след инцидента. Първоначално си мисли, че годината е 1993 г., и дори не разпознава собствените си дъщери. Единственото нещо, което си спомня, че е женен. Кристи сподели, че незабавната реакция на Андрю е била „Къде е жена ми? Къде е жена ми?“ тъй като той вярва, че тя работи в болницата.  

Двойката прекарва 11 дни в болницата и след сериозна рехабилитация, отново започват да ходят. Нещо повече, няколко месеца след като бяха изписани от болницата, Андрю решава да демонстрира колко много означава Кристи за него. В романтичен жест, като че от любовен роман, Андрю пада на коляно и зададе въпроса за втори път. Разбира се, Кристи каза „да“.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.