До финалите на конкурса бяха допуснати общо 35 кандидатури

Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) отличи победителите в конкурса за годишните HR награди за 2022 г. на официална церемония на 30 март.

Нашите партньори от „Катро България“ и „Експерт Партнершип“ спечелиха отличие в категория “HR консултантски проект/инструмент на годината” с проекта за изграждане на система за оценка и развитие в Нова Броудкастинг Груп, позната ни като eCompany.

“Този проект е изключително специален за мен, тъй като от старта му през 2019 година досега, той ми дава увереността, че няма нищо невъзможно, стига да имаш желание. Щастлива съм, че получихме това признание и съм безкрайно горда от работата с нашите партньори. Бих искала да благодаря и на всички служители и ръководството на Нова Броудкастинг Груп за подкрепата в това начинание!” – каза Галина Димитрова, HR мениджър.

Целта на проекта е изграждане на идентичността на Нова Броудкастинг Груп, което включва създаване на мисия, ценности, система за цели и оценки, даване на обратна връзка, а в последните месеци и създаване на програми свързани с развитие, информираност и ангажираност на служителите и още функционалности, които правят работното ежедневие по-лесно.

До финалите на конкурса бяха допуснати общо 35 кандидатури, а в категория “HR консултантски проект/инструмент на годината” – 6 кандидатури. Комисията за оценка включваше 7-членно експертно жури. Годишните награди на Българската асоциация за управление на хора отличават най-иновативните и успешни HR практики в страната, припознати за ценни от бизнеса, обществото и хората.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.