Той е приет в болница

Шестима мъже на възраст между 26 и 43 години са били задържани за нападение над шофьор на линейка, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас. Случаят е от събота. Водачът на линейката се е отзовал на сигнал за пътен инцидент между лек автомобил и каруца, в която имало 8-годишно дете. След като дошли на място спешните медици веднага прегледали пострадалото.

През това време 32-годишната му майка започнала да се държи агресивно. Жената била подкрепена от нейни близки във видимо нетрезво състояние. Заедно те нападали шофьора на линейката, като му нанесли удари по лицето и цялото тяло. Пребитият мъж е комоцио и е настанен в Университетската многопрофилна болница за активно лечение в Бургас.

За да предотвратят ескалация на напрежението полицаите, дошли на място, произвели няколко изстрела.  „Докато фелдшерката помагаше на детето, отидох при шофьора на колата. В този момент дойде тълпа и започнаха да ме бият. Паднах на земята”, разказа Ереджеп Кадир, шофьор на линейка.

„На първо четене никой не може да каже едно нараняване в областта на главата какви последствия може да има”, обясни д-р Стефан Шишков, нач. отделение „Неврохирургия” - МБАЛ – Бургас.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: Станимир Димитров, БТА