Единствената причина, която посочва в поста, са постоянните му ангажименти с други компании

Нещо шокиращо и немислимо се случи в арабския свят. Шейха Махра напусна съпруга си Шейх Мана бин Мохамед Ал Мактум пред очите на всички. С публикация в социалната мрежа тя го заряза брутално, без никакви обяснения.

Единствената причина, която посочва в поста, са постоянните му ангажименти с други компании, това може да означава и мъжки, и дамски такива.

„Бриджъртън“ парти: Как Джей Ло отпразнува рождения си ден

Махра написа два-три реда, обръщайки се към мъжа си:

„Скъпи съпруже, тъй като си зает с компанията на други хора, ето как обявявам нашия развод. Развеждам се с теб! Развеждам се с теб! Развеждам се с теб! Грижи се за себе си, Твоята бивша жена“.

Шейха Махра е дъщеря на шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум - министър-председател и вицепрезидент на Обединените арабски емирства и емир на Дубай. 

Tя е дъщеря на европейка - Зоуи Григоракос, и е доста образована. Това прави впечатление в биографията ѝ и може би обяснява смелата ѝ постъпка, нетипична за булките в арабския свят.

Съпругът ѝ - или потенциално бивш съпруг, шейх Мана - е син на шейх Мохамед бин Рашид бин Мана Ал Мактум. Той също е кралска особа със сериозни позиции. Двамата се венчаха преди малко повече от година и имат дъщеричка, която се роди през май.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase