Това е първата публична изява след тежкия инцидент с шампиона от Формула 1 през 2013 г.

Легендарният пилот от Формула 1 Михаел Шумахер е имал първа публична поява след тежкия инцидент, който претърпя в края на 2013 г. Седемкратният световен шампион е бил сред гостите на сватбата на дъщеря си Джина-Мария в събота, съобщиха медиите в Испания. 

Тържеството с провело в луксозната семейна вила в Майорка. Имало строг контрол, за да не бъде допуснато Шумахер да бъде сниман. Телефоните на всички гости били прибрани още на входа. Сред присъстващите бил и братът на Михаел - Ралф, заедно със своя партньор Етиен Буске-Касан, който по-късно написа в социалните мрежи: "Изкарахме си страхотно в Майорка, залезите и атмосферата бяха магични".

Арестуваха баща и син в Германия за изнудване на семейството на Михаел Шумахер

Състоянието на Шумахер продължава да е обвито в мистерия. На 29 декември 2013 г., при тежък ски инцидент в Мерибел, той удари главата си и изпадна в кома. Макар семейството му да не дава никаква информация, се знае, че той е буден, но не е контактен.

Дъщерята на Михаел Шумахер се омъжва във вилата, в която той живее (СНИМКА)

Седемте титли на Шумахер във Формула 1 са рекорд, изравнен през 2020 от Люис Хамилтън. Германецът записва 91 победи в Гран при, като в тази класация е втори след Хамилтън, който има 103 успеха.

Информирайте се преди всички - последвайте ни в Google News Showcase

Редактор: Весела Веселинова
Източник: БГНЕС