Ако някой е търсил разединение между привържениците, то вече е постигнато

Отново напрежение около ЦСКА. През деня неизвестни мъже заключиха всички помещения на стадион „Българска армия”. 
 
Стигна се до намеса на полицията и тази вечер отборът тренира, охраняван от жандармерия. 
По темата

Напрежението започна по обяд, когато синдикът на ЦСКА Дора Милева алармира, че едри момчета от обкръжението на Гриша Ганчев изгонили служителите на „Българска армия”, заключили съблекалните и ограничили достъпа до стадиона. Целта на мероприятието, по думите ѝ, било да се ограничи възможността на отбора, който ще бъде финансиран от Васил Божков, да направи първа тренировка там. 

На място дойде полицията, а впоследствие версията на Дора Милева се промени.

Имаше издадена заповед за недопускане на външни лица, които са без трудови договори, но се оказа, че заповедта е скъсана, след като разговаряхме”, заяви Дора Милева. 

В отбора, който се събра днес на „Българска армия”, влизат част от футболистите, играли през миналия сезон във В група и спечелили Купата на България. В същото време ЦСКА-София, спонсориран от Гриша Ганчев, е на подготовка в Австрия. 

Ако някой е търсил разединение между привържениците на ЦСКА, то вече е постигнато. Пред стадиона тази вечер се стигни до напрежение между тях. 

Част от феновете посрещнаха отбора, така наречения автентичен ЦСКА, финансиран от Васил Божков, с освирквания и ругатни. В момента около стадиона има огромно полицейско присъствие. 

Снимки: БГНЕС