Звездната двойка иска бебето да се роди в САЩ, тъй като хората в страната ги приели много топло при пристигането им през 2007 г. Близък до семейство Бекъм източник съобщи пред таблоида \"Сън\": \"Виктория и Дейвид обичат Америка, нейната култура и хората й, които ги приеха с отворени обятия.\"

Виктория Бекъм ще роди на националния празник на САЩ - 4 юли. Модната дизайнерка, която очаква четвърто дете, дъщеря, от футболиста Дейвид Бекъм, си е запазила час за Цезарово сечение в частна болница близо до дома й в Лос Анджелис.

Звездната двойка иска бебето да се роди в САЩ, тъй като хората в страната ги приели много топло при пристигането им през 2007 г. Близък до семейство Бекъм източник съобщи пред таблоида \"Сън\": \"Виктория и Дейвид обичат Америка, нейната култура и хората й, които ги приеха с отворени обятия. Най-важното нещо е здравето на майката и на бебето, но те винаги могат да променя плановете си в последната минута. Ако обаче се окаже възможно бебето да се роди в Деня на независимостта, Виктория и Дейвид ще са много щастливи\".

 

Първоначално звездното семейство планирало дъщеря им да се роди в лондонската болница Портланд Хоспитъл на същата дата. На този ден двойката ще празнува и 12-та годишнина от сватбата си. Семейство Бекъм е наело къща близо до болницата в Ел Ей, така че приятелите и семейството им да са близо до тях, след като бебето се роди. Двойката искала да даде на дъщеря си име, с което да отдаде почит на втората си родина, като фаворит засега е Атланта. /БГНЕС