От местната прокуратура обявиха, че се касае за инцидент без престъпно намерение...

Мъж затвори бебе в перална машина, явно за забавление, но изживя и доста сериозен стрес, когато машината се включи. За щастие бебето оцеля невредимо от този експеримент, а запис от охранителните камери, които са го запечатили, обиколи интернет.

На 11 май в обществена пералня в Кемдън, Ню Джърси, шегаджия реши да сложи малко бебе в една от машините пред очите на жената, която била с детето и която невъзмутимо се занимавала с прането. Според медиите става дума за лекомислена двойка родители, но други считат, че това е била бавачката и нейното гадже.

Шегата обаче се развила неочаквано зле, когато вратата на машината се блокирала и тя започнала да работи, завъртайки бебето. Момчето и момичето изпаднали в паника и напразно се опитвали да отворят люка на машината. В крайна сметка историята има щастлив край тъй като служител на пералнята изключил централно захранването след минута обща истерия.

От местната прокуратура обявиха, че се касае за инцидент без престъпно намерение, и определиха случая по-скоро като израз на глупост. Момчето и момичето няма да бъдат преследвани от закона. Бебето на 1 година е невредимо с изключение на леки охлузвания.