Тази вечер певицата ще взриви феновете си в Сидни. У нас я чакаме на 14 август!

След като не остана нито един непродаден билет за трите концерта на Лейди Гага, които се състояха през изминалата седмица в Бризбейн, Австралия, сега тя се е отправила към следващата си дестинация – Сидни. Днес се очаква тя да взриви публиката там.

Според информация, стотици австралийски фенове са очаквали поп-дивата пред хотелa, в който тя е отседнала. Лейди Гага се е появила със зашеметяваща, леко прозираща рокля на Версаче и прекарала повече от 15 минути със своите фенове, позирайки за снимки и раздавайки автографи.

Според източници, след изминалите концерти Гага се е отдала на заслужена почивка с „бившия" си приятел Тейлър Кини, познат от „Дневниците на Вампира", в ресторант на кей Лулумулу. Те са се насладили на стриди, омари, миди и други морски дарове, акомпанирани от няколко бутилки австралийско шардоне. Придружена от своите петима бодигарда, тя отново е уважила своите фенове, както и репортерите. Гага е позирала за няколко снимки, стилно облечена в черно и както винаги с шокиращо високи обувки.

На 19 юни бяха обявени и двата концерта на Lady Gaga в Южна Африка. Както стана ясно, едва секунди след отварянето на сайта за продажба на билети за концерта, той е блокирал заради огромния трафик. Повече от 38 000 човека са чакали в продължение на часове, за да купят своите билети.   
 
А какво могат да очакват феновете в България? Дали приятелят на Лейди Гага ще я придружи и до тук? И ще могат ли почитателите й да се насладят на 15 минути с певицата? Отговорите на тези въпроси все още не са ясни, но едно е сигурно - на 14 Август Лейди Гага ще наелекризира хиляди фенове на Стадион „Васил Левски".

Подготовката за грандиозната продукция в София вече тече с пълна сила. Публиката ще стане свидетел на едно впечатляващо шоу, на експлозия от цветове и невиждани пиро-ефекти. Провокативната Гага ще смени двадесетина костюма по време на концерта, които със сигурност ще надминат очакванията и на най-дръзките ценители. Сцената също ще бъде повече от внушителна. За построяването на  чудовищното съоръжение ще бъдат използвани два специални 55-тонови крана. Мащабите на шоуто предвещават да видим нещо наистина експлозивно.

Това със сигурност се очертава най-грандиозния и провокативен концерт на 2012, затова не го пропускайте. Все още може да си закупите билет на цени от 70 лв. до 200 лв.