Датата на събитието остава същата – 1 Септември, 2012 г., 20.00 ч...

Концертът на Red Hot Chili Peppers ще се състои в „Арена Армеец", вместо на стадион „Георги Аспарухов", съобщиха организаторите. Датата на събитието остава същата – 1 Септември, 2012 г., 20.00 ч.

 

Ценовите категории на билетите и позиционирането им спрямо сцената в „Арена Армеец", ще бъде абсолютно идентично с това на стадион „Георги Аспарухов". На терена ще има също три зони за правостоящи, а на трибуните четири зони за седящи билети.

 

Всички правостоящи билети ще са валидни и за „Арена Армеец" без да бъдат преиздавани. Седящите места обаче се налага да бъдат издадени отново, за да съответстват на номерацията и секторите в залата.

 

Процедурата ще бъде максимално облекчена и може да бъде осъществена от понеделник (9 юли) до 1 септември 20.00 ч. в деня на концерта на следнинте места: касата на Тикетпро в Билетен център НДК – София, централният офис на Тикетпро  - София, ул. „Шандор Петьофи" 28, на касата на „Арена Армеец" София, включително и в деня на концерта.

 

Причината за преместването на концерта е заради недостатъчните билетни продажби до този момент, два месеца преди събитието. При нормални обстоятелства в другите европейски страни билетите обикновено се продават много по-бързо, но случаят в България не е такъв. Публиката тук е свикнала да купува билети в последния момент.

 

За да се избегне рискът концерт на артист от такъв ранг да не се състои пред пълен стадион, мениджмънтът и промоутърът решиха да преместят концерта в зала, дори и това да означава много хора да не успеят да гледат шоуто.