Новото лятно парче поднася изкусителна доза плажно забавление...

 

Горещите дни и нощи не пречат на изпълнителите да творят, сякаш са изправени пред надпревара. Кой обаче ще създаде по-хитов летен сингъл? В негласното състезание се включват и Румънеца и Енчев.

 

Този път рапърите не са сами в плажния купон. Компания в ритмичния сингъл „Пак на море" им правят вокалистите Мариета и Насо. Голямата изненада е гостуващата звезда в парчето Turbo B от „Snap". Въпреки претрупания си график, шоколадовият изпълнител успява да се включи в продукцията.

 

Клипът е зашеметяващ. „Пак на море" по нищо не отстъпва на топ актуалните световни парчета. Заснет цветно и супер динамично,  в него ще откриете незабравим летен купон - страхотни танци и забавления на бързи обороти. Скоро ще чуем и видим и английския вариант на песента.

 

Румънеца и Енчев направо са за завиждане. Около тях танцуват изваяните момичета от „The Secret Garden" начело с Биляна Йотовска. На всичко отгоре се отдават на екстремни спортове като водни ски и парашут над морето. И тъй като плажът се оказва тесен, за да се развихрят на 100%, момчетата се впускат в лудо преследване с луксозни автомобили.

 

„Пак на море" е поредната изкусителна плажна доза, гарантираща летен купон.