Новоизгряващата звезда засне видеоклип край столичен басейн...

Джоанна упорито е решила да завладява нови фолк хоризонти. В стремежа си да изпъкне, русокосата дива понякога става жертва на модата. В последния й клип „Ти избери" блондинката носи същата рокля, с която Райна излезе на фолк концерт преди две седмици.


Флоралните мотиви на бял фон със сигурност са най-предпочитаните десени за летните жеги. Разбира се, това съвсем не означава, че певиците трябва да носят един и същи рокли.


От друга страна, изпълнителките на ритми за душата са прекалено много. Трудно е всеки да е различен. Все по-често стават и засечки. Предварителното разбиране кой какво ще носи по светски изяви, клипове и концерти не е никак лесен процес.


Различното при Джоанна е, че изненадва с екстравагантен стайлинг. Дизайнерката Мира Бъчварова се е постарала да избяга от стандартните клонинг визии. Ексцентричната шапка и обувки  нямат нищо общо с дежурната фолк стилистика.


Самата Джоанна най-много се харесала в образа на Мерлин Монро. Пременена с плътно прилепналият червен, дантелен тоалет прилича на актриса от филм за възрастни.


И докато повече фолк фурии се надпреварват да снимат на морския бряг, Джоанна е заложила на софийски басейн. Но за сметка на се радва на мъжка компания!