Атрактивната изпълнителка засне нов клип...

Май Българя се оказа крайно недостатъчна да поеме целия израз на родна творческа енергия. Изпълнителите устремено са решили да завладяват чужди хоризонти. Някои стигат дори по-далеч в старанието да изпъкнат. Поредният пример е Ан Джи. Последната новина около певицата е, че се забърка с руската мафия.

 

Нейната нова „бригада” е съставена от класически лоши момчета, предвождани от Киро Скалата. В момента виждате кадри от клипа на Ани - „Бригада”. Спомняте си едноименния, популярен руски сериал. И Мис Джи не го е забравила. Тя нахакано влиза  в ролята на прелъстяваща дама.

 

Парчето е заснето още зимата, за това не се учудвайте от белите кожуси. Шоу гърлата е известна не само като певица и танцьорка, но и като запалена фитнес маниячка. Не случайно е вкарала във видеото кадри от боксовия ринг и демонстрира завидни умения и злобна агресия. Преди нея Деси Слава се сети да се прави на бойна мадама в клипа към „Най-неправилният мъж”.

 

Най-интересното е, че в  „Бригада” Ан Джи рапира на руски. И така като я слушаме е способна да покори с римите цяла Москва.