Всяка една от бъдещите носителки на „Miss Summer” се справи със задачата да представи родината си блестящо...

Всяка една от бъдещите носителки на „Miss Summer” се справи със задачата да представи родината си блестящо. Ревюто на плажна мода винаги е представлявало голямо предизвикателство пред претендентките.

Водещите цветове в актуалните линии са синьо, зелено, жълто и цикламено. Горнищата най-често са триъгълни. Тъмно кафявият цвят може да бъде комбиниран с цветни акценти.

Представителката на Словения бе решила да подчертае барби излъчването с розов бански.

Дамите, които са настроени на флирт вълна – могат смело да рискуват с по-тъмни и блестящи акценти. Оранжевите и цикламени флорални принтове придават свежо, романтично и женствено излъчване.

Сред най-атрактивните модели се нареждат и  геометричните форми. Дребните фигурки са за предпочитане сред щампите за бански, тъй като са подходящи за всяка форма на тялото.

В колекциите, място намират дълбоко изрязани долнища с връзки и горнища с подвижни триъгълници, които максимално разкриват тялото.

Подходящите цветове за бански за дами с голям бюст са тъмни за горната част и по-светли и ярки за долната. Тъмните нюанси оптически смалява бюста, а светлия, по-ярък тон на долнището привлича вниманието към тялото. По този начин фигурата изглежда добре балансирана. Модните дизайнери препоръчват да не подценявате и едноцветните модели.

Участничките в „Miss Summer International” заслужиха бурните аплодисменти от страна на многобройната публика. Калейдоскопът от националности изглежда наистина атрактивно на една сцена. Всяка една от тях е достойна носителка на короната.