На 8 декември освен Toddla T за меломаните е предвидено специално фънк шоу

След срещата с едни от най-иновативните артисти от Франция и Белгия - Debruit и Lefto, за второто си издание за този сезон парти поредицата ReelFeel ще направи завой към Англия. По нейна покана на 8 декември у нас ще пристигне един от най-прогресивните продуценти през последните години - Toddla T и неговият партньор MC Serocee. Компания на сцената на Sofia Live Club ще им прави  фънк комбината – DJ Format & Boca 45, които ще представят своят проект “Boca 45 & DJ Format kick the Gangsta Shit”.

Тоddla T безсъмнено е един от най-бързо развиващите се музиканти в Англия. Преди около 5 години той е само продавач на кецове в магазин в Шефилд и живее с родителите си. Към днешна дата може да се похвали с три издадени албума, както и членство в емблематичния лейбъл Ninja Tune. Музиката му комбинира денсхоул, грайм, електро и дъбстеп – звучене, характерно за свободомислещия и динамичен човек.

За много кратко време освен като продуцент и диджей, Toddla T се утвърждава и като радио водещ в BBC Radio 1 в програмите на “In New DJs We Trust”. В компанията на MC Serosee, Toddla T често гастролира в Северна Америка и Европа, където свири с имена като Gorillaz, Hot Chip и Major Lazer.

Другите двама гости на ReelFeel, култовите фънк-брейкс продуценти DJ Format и Boca 45 ще представят своето съвместно шоу - “Boca 45 & DJ Format kick the Gangsta Shit”. Те ще пускат заедно, изцяло на винил. Така ReelFeel ще покаже фънк и хип-хоп културата, представена от  едни от най-големите имена в бранша.

Общата визита на Toddla T, Serocee, Boca 45&DJ Format  на 8 декември в Sofia Live Club ще е последното за тази календарна година събитие на ReelFeel.