Соул певицата ще представи новия си албум в столицата...

Мейси грей излиза за втори път пред българска публика тази вечер в зала 3 на НДК.


С концерта в София, тя поставя началото на световното си турне. Ексклузивно Мейси Грей даде интервю за репортера на ВИП Новините Ива Софиянска.


2 награди Грами и още 2 отличия от МТВ за ар енд би изпълнител. Определят я като една от наследниците на Арета Франклин. Винаги е разпознаваема, дори когато изпълнява кавъри. Мейси Грей винаги звучи като Мейси Грей.


„Последният път, когато бях тук, беше невероятно. Радвам се когато се срещам с фенове далеч от вкъщи. Вълнувам се че тази вечер ще е първата от турнето ми и съм сигурна, че ще се бъде невероятно. Тази вечер ще видите шоу, каквото не сте виждали до сега. Ще бъде по различно от досегашните ми концерти. Не мога точно да ви обясня, но определено не трябва да го пропускате. Ще се забавляваме много!”, заяви Мейси Грей.


Това което Мейси Грей разкри специално за Нова телевизия е, че в най новия си проект е включила кавъри на Рейдиохед, Стиви Уондър, дори легендата Майкъл Джексън.


Музката обаче не е единственото й занимание. Тя сериозно присъства и в киното. Снимала се е в Тренировъчен ден, Спайдърмен, Страшен Филм 3 и много други.


Повече за това къде на коя сцена се чувства по-добре гледайте утре във ВИП Новините.


Повече по темата гледайте във видеото.