На връх 30-тият си юбилей Емануела призна, че е влюбена в приятеля си - бизнесменът Никола Стоянов

В изключително изискана обстановка, на връх 30-тият си юбилей Емануела призна, че е влюбена в настоящия си приятел - бизнесменът Никола Стоянов. От което стана ясно, че слуховете за раздяла са само жълта спекулация.


Поп фолк певицата отказа да коментира подробности около любовните си отношения и обвини медиите, че изкуствено създават интриги.
На партито за рождения й ден обаче - Никола така и не се появи. За сметка на това изпълнителката на „Ром-пом-пом” се забавляваше в компанията на продуцента си Виктор Касъмов.


Синът му Денис, за когото Емануела бе сгодена, демонстрираше топли отношения към бившата си половинка, без ни най-малко притеснение от множеството камери.


На тържеството забелязахме Джордан, който разкри, че в средата на декември ще пусне ново парче. До тогава може да  загряваме с втория му дует с Емануела, носещ нейното име.


По време на партито в стилния клуб - Джордан категорично отрече, че имитира Азис и загатна, че в момента няма време за любов, тъй като изцяло се е посветил на музиката.


Сред гостите, нашата камера забеляза Ивена, която е на идентична работна вълна. Най-новото й парче „А 4” е придружено от имиджов клип, където ще я видим в ролята на секретарка.


Малко хора знаят, че от септември месец, изпълнителката на „Моля за внимание” е разделена с дългогодишния си интимен приятел. В момента обаче ухажори не й липсват.


Рожденичката Емануела посреща звездните си гости с тоалет – който на пръв поглед изглеждаше твърде консервативен за  нейната огнена натура, или поне до момента – в който не го видяхме в гръб.


Кулминацията на тържеството дойде с торта, украсена с нейния лик, а купонът с жива музика продължи до малките часове на нощта!