Групата изпя незабравими хитове като "Wild Horses”, "It's Only Rock and Roll”, "Start Me Up”

50 години не стигат! Тази максима с пълна сила важи за великаните от „Ролинг Стоунс”, които снощи се изправиха пред 20-хилядната публика в лондонската „Оу ту Арена”, за да отбележат половин век на сцената.


Повече от 2 часа и половина Мик Джагър и компания държаха изправени на крака поне четири поколения фенове – съпреживели Студената война, падането на комунизма, Джъстин Бийбър, даже и актуалния кореец Сай.


„Ролинг Стоунс” просто нямат еквивалент на планетата – видяхме го и снощи... „Wild Horses”, „It's Only Rock and Roll”, „Start Me Up”. Има ли човек, който да не е настръхвал поне веднъж, когато ги е чул?


Макар и на 50 групата просто няма спирачки. "Стоунс" пуснаха на пазара уникален фотоалбум, документален филм, а също и цели две нови песни. Групата ще свири още веднъж в Лондон, после летят за Щатите, където ще огласят пространството над Ню Джърси.


И макар да бяха критикувани заради високите цени на билетите, които по фиксинга на БНБ за деня достигат 2317 лева – няма цена, която да е скъпа за търкалящите се камъни, просто защото те са безценни.