Тази вечер двамата ще изпълнят 30 от най-големите си хитове

Внушителна група руски туристи пристигнаха у нас, специално за юбилейния концерт на дует "Ритон" тази вечер. Те са членове на руския фенклуб, който години наред следва по петите Катя и Здравко.

 

"Ритон" са едни от малкото изпълнители у нас, които са известни повече със "Сделано в Болгарии", отколкото с Мade in BG. Всъщност, началото на артистичната им кариера тръгва именно от някогашния Съветски съюз, където двамата придобиват огромна популярност, далеч преди славата да ги споходи и на родна земя.

 

Уникалният синтез и химия в сценичното присъствие между софиянката Катя и момчилградчанина Здравко и до днес изправя на крака иначе претенциозната публика не само в руските концертни зали.

 

Тази вечер "Ритон" ще изпълнят 30 от най-големите си хитове, половината от които - специално по желание на феновете. Харизматичният дует използва интерактивен подход, благодарение на който публиката избра на техния сайт кои песни предпочита да чуе.

 

Но това не е всичко. През декември дует "Ритон" ще отбележи 35-ата си годишнина с два концерта в земята на Пушкин, Путин и Достоевски.