Три дни любителите на приключенията разказваха своите преживявания с филми и разкази на живо

През изминалата седмица се проведе осмото издание на фестивала за екстремни спортове и начин на живот - "Дни на предизвикателствата".


В продължение на три дни любителите на приключенията сред природата презентираха свои преживявания от изминалата година с филми и разкази на живо.


Специално за събитието от Испания дойде световноизвестната катерачка Силвия Видал, покорила сложни алпийски маршрути по целия свят.


Симпатичният французин Филип Жак разказа как е преминал пеша осем хиляди километра. В програмата бяха включени още филми за каяк в бърза вода, алпинизъм, велосипедни, подводни експедиции и много други.


Фестивалът за екстремни спортове бе придружен от фото конкурс за най-ефектна снимка на тема "Лица". Кадрите са направени по целия свят.


И тази година стотици любители на силните усещания се включиха в предизвикателството да живеят в хармония с природата и вътрешната потребност да изпитат - докъде стигат човешките възможности?


Очакваме с нетърпение и деветото издание на екстремния фестивал догодина, а дотогава трябва да се погрижим да натрупаме вълнуващи приключения, които си струват да бъдат разказани.