Спектакълът ще се състои на 5 декември в Зала „България”

Георги Христов ще зарадва почитателите си с бутиковия концерт „Коледна нощ”. Спектакълът ще се състои на 5 декември в Зала „България”.

По традиция, всяка година на Коледа Георги Христов пее на голямата сцена в Зала 1 на НДК. Тази година, той реши в навечерието на Коледните празници да събере отбрана публика и най-близките си. На бутиковия концерт „Коледна нощ” Георги Христов ще бъде на една сцена с органиста на Софийската филхармония Велин Илиев.

„Ще чуете едни от най- хубавите световни стандарти, ще чуете и мои коледни песни, естествено и едни от най големите ми хитове”, заяви изпълнителят и допълни, че се надява заедно с Бон-бон, Нели Рангелова и балет „Веда”, които ще негови специални гости, да създадат едно хубаво коледно настроение за всички българи. Това е един сериозен концерт, все пак залата го предполага. Ще има много скъпи за мен гости”, обясни още Георги Христов и поясни, че концертът е бутиков, защото е в „бутикова зала”, като подчерта, че за него Зала „България” е най-хубавата концертна зала в България", заяви за Нова телевизия Георги Христов.

Концертът ще бъде излъчен по Нова ТВ по време на Коледните празници.