Марион Котияр грее от страниците на престижно лайфстайл списание с неузнаваема визия на фатална жена

Според актрисата Марион Котияр във Франция гледат с добро око на аутсайдерите, докато в САЩ се прекланят пред комерсиално настроените артисти. Именно затова звездата от филма „Едит Пиаф - живот в розово” отчита като грешка снимането за прекалено много корици на издания.

 

Този месец тя грее от страниците на престижно лайфстайл списание с неузнаваема визия на фатална жена. Преди шест години актрисата е обявена за национална забележителност на Франция. През декември й предстои премиера на лентата „Ръжда и кости”. В него Котияр пресъздава дресьор на косатки с ампутиран крак.

 

Последната новина около очарователната Марион е, че бе отличена с награда за независимо кино Gotham. На церемонията вокалистът на „30 Seconds To Mars” Джаред Лето изненада с напълно нов метросексуален имидж. Актьорът е номиниран за документалния му филм "Артефакт".

 

На червения килим вниманието прикова Емили Блънт, която нашумя покрай участието си в „Дяволът носи Прада”. Макар и само на 29 години, Мис Блънт изглежда преждевременно състарена.

 

Сред наградените за принос към независимо кино бе и звездата от „Самоличността на Борн”  Мат Деймън. На церемонията актьорът бе придружен от своята съпруга Лусиана Баросо. Двамата са отдадени на грижата за четирите си дъщери и се славят с най-стабилния брак в Холивуд. 41-годишният Деймън неведнъж е споделял, че много държи на семейството си, не обича шумните партита и предпочита да си стои вкъщи.

 

Все по-често независимите филми, в които участват звездите, са далеч по-завладяващи от комерсиалните ленти, с които ни заливат в големите киноплекси.