В клипа си „Просто те убивам” Емилия влезе в ролята на отдадена на кариерата жена

Миналата седмица ви показахме как Цвети Янева доказа, че фолк парчетата могат да звучат като модерен поп-джаз. Серията от изненади съвсем не свършва дотук. Изпълнителките все по-уверено изневеряват на досегашния си имидж. Ето и поредните примери.


В „Просто те убивам” Емилия влиза в ролята на отдадена на кариерата жена.


В едноминутното интро от клипа любимият й мъж е изигран от Стефан Илчев. Двамата припомнят, че освен гласови, имат и актьорски данни. Учудващо дори и за нас, но в клипа няма и следа от дежурната за жанра смяна на тоалети.


Емилия прилича по-скоро на рок звезда, отколкото на фолк фурия. В световен мащаб по излъчване напомня на Фърги.


Мария не изостава от надпреварата. Певицата, известна със страстта си към лукса, затвърждава излъчването на сексапилна бизнес дама. Стайлингът от „Пази сърцето си” е адекватен дори за корпоративна среща от високо ниво.


Подобно на Емилия, и Мария се доверява на кожени дрехи за една от визиите. Със зелената рокля пък достойно напомня на Кейт Мидълтън. Херцогинята  на Кембридж бе облечена с подобен тоалет при откриването на нов исторически музей в Лондон.


В най-новото си парче „На кръгъл час” Алисия е неузнаваема, а саундът звучи като модерен хаус. Ще ви направи впечатление, че е почти без грим.


Половинката на футболиста Ники Михайлов също се превъплъщава в заета бизнес дама. Тя се осмелява да съчетае официален тоалет със строги очила за четене, подобно на еротичната актриса Джени Макартни, която наскоро показахме.


Изводът е ясен – фолк фуриите пеят като джаз икони, демонстрират актьорски данни като достойни наследници на Мерилин Монро, затвърждават бизнес имиджа и смело продължават напред.