Камелия излезе на сцената само по бельо

Вижте актуалните фешън новини от последния фолк концерт, който се състоя в столицата. По традицията Мария откри купона в зелена кожена рокля и телесни лачени обувки. Камелия излезе на сцената само по бельо и ботуши. Определяме визията й за най-идейна и смела.

 

Татяна облече бял чаршаф в името на ефектното си представяне, който по-късно свали, демонстрирайки, че усърдно се е трудила във фитнеса. Конкуренция на плочките на корема й правеше Малина. Тоалетът на младата фолк надежда Даяна сякаш също бе ушит от чаршаф.

 

Моден гаф допусна не толкова популярната Мария Петрова, чиято рокля падна, разкривайки бежов сутиен. Изпълнителката Траяна май наскоро е гледала шоу спектакъл на „Виктория сикрет”, тъй като имаше декорация с криле. Последните новини около изпълнителката са, че й силната половинка ще я води на карнавала в Рио Де Жанейро.

 

Палавият мустак Милко Калайджиев се разсейваше, наблюдавайки една от енергичните танцьорки. Въпреки че червеното предизвиква най-силни асоциации за страст – видимо по-предпочитаният цвят на концерта бе белият. Райна бе съчетала снежния тоалет със златни аксесоари, а Емилия - със сребърни.

 

И ако белият костюм бе истинско попадение, то втората й визия разкриваше повече, отколкото трябва. Прозрачният тюл и телесен цвят е груба модна грешка от страна на изпълнителката на „Смелите си имат всичко”.

 

Гергана се появи с кожено яке, което не свали по време на цялата песен. Блондинката заложи на любимите си сценични движения, които й станаха запазена марка от началото на кариерата. Възхищаваме се на танцьорите на Ани Хуанг, които ефектно се движеха с плюшени заешки глави.

 

Водещата на концерта Пламена изненада с визия ала Коко Шанел, акцентираща на дантела и перли. Тя държи рекорда за смяна на най-много тоалети за вечерта.

 

Константин излезе с t-shirt на любимия си изпълнител. Според последни данни певецът подготвя нов клип. Съпругата му Надя дори вече е измислила сценарий, но Коцето още не е решил дали ще използва идеите й. Яница може и да има гласови данни, но се нуждае от спешна консултация с моден стилист. Роксана бе заложила на класическа малка черна рокля, но без презрамки,  Джена бе поставила акцент на аксесоарите.

 

Ивана не се сдържа и слезе сред публиката. Всъщност тя бе единствената изпълнителка, която се осмели да го направи. Гъмзата и Илиан открито флиртуваха с танцьорките на сцената, а Кали вдигна цялата зала на крака и изненада с нова татуировка на ръката. В елегантната си рокля Глория изглеждаше по-впечатляваща от всякога.

 

Като в истинска арабска идилия от „1001 нощ”  Цветелина Янева бе заложила изцяло на златната гама. Певицата често използва приказните мотиви и в клиповете си. За първи път от доста време Галена изостави провокациите и пя с женствена латино визия, позната от клипа „Спри ме”.

 

Андреа също бе комбинирала в роклята си блясък с телесно. Изпълнителката на „Искам, искам” показа новата си по-къса прическа. След като пусна множество огромни балони сред публиката, на сцената се появи дуетната й половинка Азис.

 

Анелия озадачи с полицейски очила и сексапилни кожени дрехи. Както винаги, певицата яко подейства на феновете. Тя бе неузнаваема и различна от всичките си колеги. Шоуто хитово закри Преслава. Феновете чуха общия й дует с водещия на вечерта Борис Дали.

 

Сред фолк почитателите се откроиха предимно тийнеджъри. Препоръчваме им да не се ограничават единствено до фолк жанра, а да слушат всякаква музика.