То е в дует с екзотичната Долорес

Тодор Славков бе един от най-нетърпеливите известни личности да чуе новото дуетно парче на Устата с екзотичната Долорес. В разгара на зимата, клипът на “La Cubanita” идва точно на време и ни пренася върху горещия кубински пясък.

 

Въпреки че от цветните кадри не си личи, парчето е заснето в края на ноември. Общо взето, за да не замръзне, екипът иска - не иска, е бил принуден бясно да танцува.

 

На премиерата режисьорът на видеото Люси Иларионов си правеше компания с нежната си половинка Ани Хуанг. За разлика от него, продуцентът Ненчо Касъмов дойде без дама, но по-късно към партито се присъедини и екс-приятелката му Теодора.

 

На събитието, Джина Стоева, която наскоро също записа нов клип към парчето „На първо време” – изненада с палто в златисто, а приятелката й Ивена демонстрира предпочитание към коктейлите с ром.

 

Сред гостите бе и лорд Евгени Минчев. Светският лъв се пошегува, че с Устата доста си приличат визуално и помоли журналистите да не ги объркват. На партито забелязахме DJ Марти Джи заедно с млада неизвестна дама. Галена Димова представи малката си дъщеря в медийните среди.

 

Изненада за нас бе появата на комедийният актьор от близкото минало Венци Мартинов. Певците Искрен Пецов и Цецо Елвиса, който наскоро стана татко – се забавляваха без нежните си половинки.

 

Типично в свой стил, Устата припомни колко кръшен танцьор може да бъде, а Делорес изпълни на живо новия хит.