Поп-фолк певицата демонстрира отлични познания по гръцки

По време на официалната си пресконференцията у нас гръцката звезда Йоргос Мазонакис остана впечатлен от поп-фолк певицата Кали. Изпълнителката на „Така ми говори” влезе в ролята на журналист и любопитно разпита гърка за престоя му у нас.

 

Кали демонстрира и отлични познания по гръцки и за да скъси дистанцията, започна да говори на родния му език. Журналистите ни най-малко не му се разсъдиха, въпреки че звездата закъсня половин час.

 

Подобно на много свои колеги, Йоргос е стартирал кариерата си в заведения и едва по-късно е открит за голямата сцена. Миналата година той прикова вниманието на меломаните, след като записа албум с 45 парчета. Всички песни в него са от концертни изпълнения на живо.

 

Въпреки че спектакълът на Йоргос Мазонакис у нас така и не успя да напълни огромната зала "Арена Армеец", посетилите събитието споделиха, че звездата умее да прави шоу.

 

Личният му живот се пази в пълна тайна, певецът дори отказва да отговаря на въпроси по темата. Йоргос Мазонакис със сигурност може да се нарече мъжкият символ на съвременната музика. Той се класира като най-обичания певец в южната ни съседка.