Известните личности се запознаха с фешън колекции на талантливи студенти по дизайн

По време на връчването на статуетките „БГ Модна икона 2012” известните личности се запознаха с фешън колекции на талантливи студенти по дизайн.

 

Силно впечатление направиха тематичните линии на тема “Геомертия и елегантност в големия град”. В модния сет, кръстен ”Индустриална поезия”, дизайнерка Рафаела Рафаелова бе съчетала каска с балетна пола. Младият дизайнер Николай Божилов представи функционалния модел ”Ризата – дамска униформа за градска среда”. Гостите на ревюто се запознаха с ексклузивния модел на доц. д-р Мариела Гемишева.

 

С воденето на спектакъла се зае усмихнатата и чаровна Елен Колева. По време на живото изпълнение на Теди Кацарова бе показана колекцията на дизайнера Вяра Георгиева. Певицата също бе облечена с неин тоалет. Прави впечатление, че класическите елементи в облеклата са оформени в авангардна визия.

 

За дневната церемония Ива Екимова бе подбрала ефектен бял тоалет. Поздравяваме Румяна Маринова за страхотната рокля. Черната дантела е идеално решение за новогодишната вечер. Една от най-елегантните дами безспорно бе Анелия. Тя заслужено се превърна в модна икона 2012.

 

През изминалата година победителят във VIP Brother Орлин Павлов се представи достойно, не само в риалити формата, но и в модно отношение.

 

Сред останалите БГ модни икони бе Лили Иванова, която очаквано не присъства лично, но изпрати благодарствено писмо.

 

Доктор Ангел Енчев бе награден от водещата на „Съпругите” Жени Калканджиева. От сцената той благодари на половинката си Теди Велинова и откровено сподели, че дължи статуетката именно на нея, тъй като тя се грижи за стайлинга му.