Голямата награда за победителката са пластични интервенции за 10 хиляди лева

Носителката на титлата „Мис Силикон” Лили Иванова, видимо отслабнала, дебютира като водеща по време на конкурса „Бест еротик модел”. Компания на сцената й правеше Киро Скалата.


Стилът на събитието се опита да ни върне в славните, героични времена на уестърна. В първия хореографски кръг десетте претендентки за титлата танцуваха с каубойски шапки на кънтри музика.


Пластичният хирург Ильо Стоянов строго журираше. Във втори кръг претендентките за титлата демонстрираха тенденциите при прозрачните нощници. Трендовете са еднотипни, само цветовете се различават. Най-вероятно всички мъже от залата завидяха на мускулестия мачо, който придружаваше девойките на сцената.


Всички момичета бяха на не повече от 20 години и мечтаеха да се снимат в еротична фотосесия. В трето ревю младите еротични модели излязоха на подиума с корсети, подчертаващи естествените им данни.


Специален гост на вечерта бе атрактивната Мис Боцвана, както я нарече водещият Киро Скалата.


След като страстите бяха нажежени до червено, дойде време и за наградите. На трето място се класира Наталия Стоянова. Вероника Лачева от Русе стана втора. За „Мис Еротик модел 2012” бе обявена Джулиана Гани.


Пред нашата камера Джулиана сподели, че първите хора, на които ще се похвали с титлата, са родителите и приятелят й.


Голямата й награда са пластични интервенции за 10 хиляди лева. Забелязахме, че повечето от присъстващите дами на събитието бяха с уголемен бюст. Явно новите претендентки за слава взимат пример от тях и се стремят към подобни подобрения.